Coaching

Bij het uitvoeren van het dagelijks werk als diecteur, teamleider, docent of in een ondersteunende functie, is het van belang te reflecteren op eigen handelen, de positie in het team of de samenwerking en omgang met collega's. Coacing draagt bij aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling op de werkplek. Met coaching houd je de regie over je eigen loopbaan. Coachen is een vorm van leren welke je helpt (werkgerelateerde) vragen te stellen en vervolgens persoolijke antwoorden te vinden.

U bent als leidinggevende of medewerker bij Hereweg 68 B.V. aan het juiste adres voor:

  • Individuele coaching
  • Loopbaanbegeleiding of outplacement
  • Teamcoaching

 

Als coach stellen wij met name vragen. Lastige vragen, noodzakelijke vragen, voor de hand liggende vragen, vragen die niemand durft te stellen, vragen die eigenlijk allang iemand had moeten stellen. Onze aanpak is mens en resultaatgericht. Menselijk talent is voor ons de basis van alle ondernemen. Als coach zetten wij ons in om talenten zo te mobiliseren en te ontwikkelen, zodat organisatie doelstellingen en individuele leerprocessen van mensen kunnen worden gerealiseerd.

In elk individueel traject worden concrete doelstellingen voor de eigen loopbaan, uitgewerkt in een persoonlijk actieplan voor de korte en middellange termijn. Op deze wijze wordt inzicht verkregen in de eigen capaciteiten, kansen en ontwikkelingsmogelijkheden en kan effectiever gestuurd worden op de eigen (loopbaan)ontwikkeling.

Principes zijn mooi, maar reflecties vertellen meer