Profiel

Hereweg 68 B.V. is een interim- en adviesbureau, gericht op het ontwikkelen en versterken van gedrag van mensen en prestaties van organisaties. De drijvende en ervaren kracht achter Hereweg 68 B.V. is Henriëtte Krüger. Zij is iemand om zo nu en dan eens tegenaan te praten, die lastige vragen stelt en doorvraagt, die vanuit eigen ervaring deskundig kan adviseren en wanneer noodzakelijk kan doorverwijzen naar andere experts.

Vaak wordt zij gevraagd als partner in het sturen van veranderingen. Als veranderaar past zij afhankelijk van de situatie, de vraag of het probleem de verschillende rollen toe, zoals: expert, regisseur, procesbegeleider, ontwikkelaar, sparringpartner en coach. Opdrachtgevers ervaren dat zij in staat is iets daadwerkelijk in gang te brengen, levend te houden en uiteindelijk beweging te realiseren. Duurzame beweging in zowel individuen, teams als in (een deel van) de organisatie.

Kenmerkend voor haar stijl is: verbinding creëren tussen wat er is en wat wenselijk is, analyserend, stimulerend, gevoel voor verhoudingen, confronterend, resultaatgericht. Naast bruggenbouwer is zij een doener op haar tijd.

CV

Mijn loopbaan ben ik gestart in de zakelijke dienstverlening, waar ik heb gewerkt als Human Resource adviseur bij de ING bank en Deloitte. Sinds 2000 ben ik bij Deloitte werkzaam geweest als manager/consultant binnen het competentiegebied Strategy & People. Vervolgens heb ik als management consultant gewerkt voor een onderwijsbegeleidingsdienst (Cedin).

Na 10 jaar in loondienst te hebben gewerkt als trainer/adviseur/manager heb ik in oktober 2006 de stap gezet naar het zelfstandig ondernemerschap in: Organisatieadvies / verandermanagement;
- Interim - management / projectmanagement / personeelsmanagement;
- Coaching;
- Training.


"Leven lang leren", is mijn motto. Door opleiding, intervisie, netwerkoverleg en het volgen van seminars blijf ik bij en groei ik blijvend in mijn eigen ontwikkeling. U kunt ervan verzekerd zijn dat de geleverde adviezen aansluiten bij de actualiteit van deze tijd.

Hereweg 68 B.V. is aangesloten bij de Orde van Organisatieadviseurs (OOA) en werkt volgens de ethische gedragscode van deze orde.

drs. Henriëtte Krüger

In teams die bereiken wat ze willen, helpen de spelers elkaar